Opwekking 203 - Ik wil U prijzen Heer

 

Ik wil U prijzen Heer,
veel meer dan ik doe.
Leren zien op U,
leren luisteren naar U.
Ik wil U prijzen Heer.

 

 
Vogels in de lucht, zingen daar voor U,
bomen in het veld keren zich naar U.
Ik zing dit lied voor U,
ik hef mijn handen op naar U, mijn Heer.
 
Ik wil U kennen Heer, ...
 
'k Wil van U houden Heer, ...
 
Ik wil U dienen Heer, ...
 
Ik wil U prijzen Heer, ...

 

Ik wil U prijzen Heer, ik wil van U houden. Ik wil U dienen Heer. Veel meer dan dat ik nu doe. Elke dag mogen we steeds meer van God zien, mogen we steeds meer van Hem leren. En daarin hoop ik dat je elke dag meer van Hem wilt gaan houden, je Hem elke dag meer en meer wilt gaan dienen en naar Hem luisteren. Door steeds weer op Hem te zien en te leren luisteren naar Hem, kunnen we steeds meer ontdekken over Hem. En kan ons verlangen om meer en meer naar Zij wil te leven groeien.
 
De vogels en de bomen vertellen ook elke keer weer Gods eer. De vogels zingen, de bomen bloeien. En wij mogen ons lied voor Hem zingen. Onze lofprijs is Hem nog zoveel meer waard. Als de bomen en de vogels Hem al alle eer geven, hoeveel te meer moeten wij God de eer geven? Laten we vandaag een stap[ verder gaan in onze lofprijs voor Hem. Laten we Hem vandaag meer eer geven dan dat we nu gedaan hebben. Ik hoop dat je elke dag meer en meer het verlangen krijgt om Hem elke meer en meer te eren. Dat je elke dag meer en meer van Hem gaat houden, Hem gaat dienen en prijzen.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom