Wij zijn dankbaar voor alle giften die wij krijgen, maar wat gebeurt er met je giften? Ook al proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden, vanaf het moment dat we ons eigen videokanaal zijn gaan vormgeven, zijn er ook serieuzere kosten die we moeten maken. In de tijd dat Eindeloos Gelukkig alleen een website was, waren de kosten van de website de enige serieuze kosten en dat was te overzien.

Wat we zien is dat ons videokanaal echt een zegen is. Daarnaast vinden we onderwijs ook echt heel erg belangrijk. We zijn nu zover dat we goed materiaal hebben om te filmen en ook het geluid is naar wens. Op dit moment filmen we nog op een locatie die we mogen gebruiken, maar half 2022 zouden we graag een eigen studio gaan gebruiken. De ruimte is niet het probleem, maar wel de inrichting. Een eigen studio helpt om veel efficiënter te kunnen werken en niet elke keer weer te moeten opbouwen. Daarnaast merken we dat door de verdere ontwikkeling van de montagesoftware, we ook meer nodig gaan krijgen aan computer hardware omdat de eisen van de videokaart steeds verder omhoog zijn gegaan. Dat betekent eenvoudig dat er in 2022 ook een zwaardere computer gaat nodig zijn. 

Als we puur naar de investeringskosten kijken voor 2022, hebben we het over zo'n €3500,00.

En tenslotte is Theo ook steeds meer uren voor Eindeloos gelukkig aan het werk, waardoor dit steeds meer een deel van zijn bediening is geworden, maar dit voorziet niet in zijn levensonderhoud. Op dit moment doet Theo alles zonder er iets voor te ontvangen, maar met drie keer 'Tijd met God' schrijven en een video per week voorbereiden, opnemen en monteren, gaat dat al snel over 6-8 uur per week die hij besteed aan Eindeloos Gelukkig.

Afhankelijk van de giften die we ontvangen, zullen we handelen en investeren. Jouw gift is daarom echt welkom en is zelfs richtinggevend voor de volgende stappen die we willen zetten.

Eindeloos gelukkig is een particulier initiatief en is financieel 100% afhankelijk van giften. Wij zouden het fijn vinden als je ons met een gift wilt ondersteunen. 

Je kunt ons met een gift ondersteunen door deze eenmalig of periodiek over te maken op: IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Activiteiten (klik op event voor meer info)

Podcast kanaal Eindeloos gelukkig

Preken Theo de Koning

Recentste 'Tijd met God'

Als God de wind gebruikt

Thema: Door de wind

“En God dacht aan Noach en aan al de wilde dieren en al het vee dat bij hem in de ark was; en God liet wind over de aarde gaan, zodat het water bedaarde.” (Genesis 8:1 – HSV)

“Maar God dacht aan Noach en aan alle wilde dieren en het vee bij hem in de ark. Op zijn bevel begon er een wind over de aarde te waaien, waardoor het water afnam.” (Genesis 8:1 – NBV21)

De momenten dat God Zich openbaart door de wind, zoals in het paradijs kom je niet veel tegen in de Bijbel. Misschien dat je de Pinksterdag nog kunt noemen als een moment dat God Zich openbaart door de wind. Dan gaat het vooral over de aanwezigheid van de Heilige Geest, maar daar is dan alles wel mee gezegd als het gaat over de wind en dat God daarin merkbaar aanwezig was. Veel vaker zie je dat de wind in de Bijbel een heel andere betekenis heeft. Je zou misschien als eerste zeggen dat de wind vaak symbool staat voor oordelen en duisternis, maar als je de Bijbel gewoon vanaf het begin doorleest ontdek je dat er een andere kant van de wind is, die wij misschien niet altijd direct zouden benoemen.

Lees meer...

Nieuwe artikelen

Youtubekanaal

Theo denkt

Essentiële winkels

We zijn opnieuw in een lockdown en dat roept bij mij al een vraag op, maar die laat ik maar even rusten. Wat mij vooral bezig houd is het punt van essentiële winkels die wel open mogen zijn. Direct hiermee samen hangt dan natuurlijk de vraag wat een essentiële winkel is. Opmerkelijk dat dit niet alleen een supermarkt is, maar ook een makelaar, maar een woonwinkel en een bouwmarkt weer niet. Wat heb je aan een huis wat je niet kunt verbouwen of kunt inrichten?

Lees meer...

Aanbevelingen

Eindeloos gelukkig

Eindeloos gelukkig worden begint door te wandelen in de bestemming die God voor jou heeft op aarde om uiteindelijk, door het geloof in Jezus, straks eindeloos gelukkig in de hemel te leven met God. 

Bijbelonderwijs

Om de Bijbel begrijpen willen wij je helpen door de Bijbel op een praktische manier uit te leggen. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor een gratis mailabonnement op 'Tijd met God'.

Coaching

Niet alles in je leven gaat vanzelf of ervaar je dat je bent vastgelopen of ben je op zoek naar Gods plan met je leven. We bidden persoonlijke coachingstrajecten of trainingen aan om je daarmee te helpen.

(S)preekbeurten

Theo de Koning (s)preekt veel in kerken, voor studentengroepen of op andere plaatsen. Dat doet hij met passie en het is zijn verlangen om Gods Woord uit te leggen en de Heilige Geest de ruimte te geven.

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom.
IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

© 2022 Eindeloos gelukkig - All Rights Reserved | Hosted by www.sth.nu