Opwekking 574 - Groot is Hij

 

Groot is Hij
allerhoogste Heer
onze vredevorst 
Wat een God is hij!
(2x)

Halleluja, Halleluja, 
Halleluja wat een God is Hij!
(2x)


Halleluja,aan hem zij de glorie
rijkdom en macht 
wat een God is Hij.

Beste lezer,

We kunnen het vandaag kort houden: Onze Heer is groot! Hij, onze Vredevorst, Hij is groot. Groot omdat Hij de Koning van de vrede is, terwijl Hij alleen maar vijandschap tegenkwam. Groot is Hij, omdat alles wat je van Hem kunt zeggen groot is.

We zingen Hem vandaag een eindeloos halleluja toe! Eindeloos lang! Hij is groot, onze Heer! En daar kan ik vandaag heel veel over schrijven, maar ik wil je vandaag uitdagen! 

Schrijf vandaag eens op waarom God voor jou groot is! En ik wil je vragen om dit als een getuigenis naar ons te mailen. Uit de inzendingen zullen we (onder vermelding van je voornaam) binnenkort een keer ruimte nemen om jouw getuigenis te delen.

 

Je kunt je getuigenis insturen via het contactformulier

Tijd met God

Met Jezus opgestaan

 

"Ik ben met Christus gekruisigd; en niet meer ik leef, maar Christus leeft in mij; en voor zover ik nu in het vlees leef, leef ik door het geloof in de Zoon van God,  Die mij heeft liefgehad en Zichzelf voor mij heeft overgegeven." (Galaten 2:20)

Met de Heer begraven en weer opgestaan. De zin van die lied zullen velen lezers herkennen. En juist nu het weer Pasen is geworden, ligt voor ons gevoel natuurlijk de nadruk op ‘opgestaan’. En tegelijk, is het de vraag in hoeverre wij dit ook echt ervaren, beleven en vooral hoe wij dit leven. Klopt het dat ons leven een opstandingsleven is? Of leven wij nog meer bij Golgotha, dan bij het open graf? Want dat is wel een groot verschil.
Lees meer...

Aanmelden 'Tijd met God'

Meld je aan voor het gratis mailabonnement 'Tijd met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij 'Tijd met God' van dit moment.

 

Galaten 2:15-21

 15 Wij, die van nature Joden zijn, en geen zondaars uit de heidenen,
 16  weten dat een mens niet gerechtvaardigd wordt uit werken van de wet, maar door het geloof in Jezus Christus. En ook wij zijn in Christus Jezus gaan geloven, opdat wij gerechtvaardigd zouden worden uit het geloof van Christus en niet uit werken van de wet.  Immers, uit werken van de wet wordt geen vlees gerechtvaardigd. 
 17 Maar als wij, die in Christus verlangen gerechtvaardigd te worden, ook zelf zondaars blijken te zijn, is Christus dan een dienaar van de zonde? Volstrekt niet!

Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom