Opwekking 574 - Groot is Hij

 

Groot is Hij
allerhoogste Heer
onze vredevorst 
Wat een God is hij!
(2x)

Halleluja, Halleluja, 
Halleluja wat een God is Hij!
(2x)


Halleluja,aan hem zij de glorie
rijkdom en macht 
wat een God is Hij.

Beste lezer,

We kunnen het vandaag kort houden: Onze Heer is groot! Hij, onze Vredevorst, Hij is groot. Groot omdat Hij de Koning van de vrede is, terwijl Hij alleen maar vijandschap tegenkwam. Groot is Hij, omdat alles wat je van Hem kunt zeggen groot is.

We zingen Hem vandaag een eindeloos halleluja toe! Eindeloos lang! Hij is groot, onze Heer! En daar kan ik vandaag heel veel over schrijven, maar ik wil je vandaag uitdagen! 

Schrijf vandaag eens op waarom God voor jou groot is! En ik wil je vragen om dit als een getuigenis naar ons te mailen. Uit de inzendingen zullen we (onder vermelding van je voornaam) binnenkort een keer ruimte nemen om jouw getuigenis te delen.

 

Je kunt je getuigenis insturen via het contactformulier

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom