Opwekking 514 - I went to the enemy's camp

 

I went to the enemy's camp
and I took back what he stole from me,
took back what he stole from me,
took back what he stole from me.
I went to the enemy's camp
and I took back what he stole from me;
he's under my feet;
he's under my feet;
he's under my feet;
he's under my feet;
he's under my feet;
he's under my feet;
satan is under my feet.


I love it! Wat een heerlijk overwinningslied. We gaan naar het kamp van de vijand en we roven terug wat hij heeft gestolen. En de vijand, satan, Hij is onder mijn voet! Hij is door Jezus overwonnen en wij overwinnen hem in Zijn Naam! En wat heeft hij gestolen? Welke vrijheid ben jij kwijtgeraakt in je leven waardoor satan ruimte heeft gekregen in je leven? Is het angst, die je leven beheerst? Is het je zelfvertrouwen, nadat je vaak bent afgewezen? Is het de liefde voor jezelf, omdat je zovaak hoorde dat jij niet deugde? Het zijn allemaal manieren waardoor satan heeft geroofd in je leven.

 

Misschien is je vrede geroofd omdat mensen je iets hebben aangedaan en wrok en boosheid zijn gaan vasthaken in je leven. Maar weet dan dat de vijand al overwonnen is, wij hebben de autoriteit gekregen om elk gebied terug te roven. Jij mag in Jezus naam het negatieve afleggen en er afstand van doen en satan vertellen dat wij het grondgebied moet teruggeven en daarmee ook het geroofde gebied.

 

We gaan naar het kamp van de vijand en we roven terug wat hij van ons heeft geroofd en wij zetten onze voeten op de vijand en overwinnen hem om een overwinnend leven te leiden in de Naam van Jezus. Satan heeft geen recht op wat hij heeft gestolen, daarom eisen we het terug. Of het nu je vrede is, of het nu je leven is, of het nu je aanvaarding is, we nemen het weer terug omdat Jezus onze Overwinnaar is!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom