Opwekking 87 - Alle kind'ren mogen komen

 

Alle kind'ren mogen komen
Zelfs de kleinsten erbij
Elk jongetje, elk meisje
Maakt Hij van zonden vrij
Als zij komen tot Jezus
Hun Heiland en Heer
Dan wast Hij hun hartjes
En daalt daarin neer


Weet je hoe belangrijk de kinderen bij Jezus zijn? Hij wil niets liever dan dat kinderen bij Hem komen. Al worden ze telkens door iedereen weggestuurd alsof Jezus wel andere dingen te doen zou hebben dan naar kinderen om te kijken. Jezus kijkt juist naar de kinderen om, juist de kinderen zijn voor Jezus zo belangrijk. Want Jezus beseft dat de kinderen zonder voorbehoud in Hem willen geloven. Kinderen redeneren niet, maar kinderen geloven gewoon.

 

En waar kinderen komen, daar maakt Hij juist hn van zonden vrij. En als we dit lied dan zingen, zullen we dan nooit meer tegen een kind dat van Jezus houdt, zeggen dat het zo makkelijk niet gaat. Zullen we dan juist de kinderen helpen om hun kinderlijke geloof vast te houden, ook als ze ouder worden. Dan zal er een grote schare van kinderen zijn die straks blijft geloven en de wereld, ook als volwassen, helpt te leren Wie Jezus is.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom