Opwekking 83 - Hij die gelooft, Hij die gelooft

 

Hij, die gelooft, hij die gelooft,
leeft in alle eeuwigheid.
Hij, die gelooft in de Vader en de Zoon,
leeft in alle eeuwigheid.


Kom ik in de hemel, kijk ik in het rond,
leef in alle eeuwigheid;
zit bij mijn Heiland, doe op mijn kroon,
leef in alle eeuwigheid.


Dit lied is een kort lied. Het is een lied dat over geloof gaat. Een lied dat het verteld dat als je gelooft, je in alle eeuwigheid leeft! Jezus zegt dit zelf ook in Johannes 3:16: … Zodat als je in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven hebt! Als jij gelooft in God, dan ligt er een beloning voor je klaar. Een beloning van eeuwig leven, een beloning van de Hemel. Een eeuwig keven in de Hemel, dichtbij God. Bij God!
Voor het eeuwige leven is geloof nodig. Geloof in God, God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest. Een drie eenheid dat nu al door je leven heen loopt.

 

In eeuwigheid leven betekend dat je altijd leeft. Een leven dat nooit stopt, een leven vol heerlijkheid van God! Een leven dat nooit stopt is voor ons als mens bijna niet te bevatten, het is oneindig. En we mogen weten dat het niet zomaar een oneindig leven is, het is een leven vol glorie en heerlijkheid!
En daar in de Hemel, mag je bij de Heiland zitten. Bij de Koning. Je bent nu al een Koningskind als je gelooft, en straks wordt je verenigd met de Koning als Zijn bruid. Een kroon op je hoofd als teken dat je Zijn Koningskind bent!
Een eeuwig leven met God!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom