Opwekking 66 - Komt, prijst de Heer

 

Komt, prijst de Heer,
al gij knechten van de Heer,
die staan des nachts
in het huis van de Heer.
Heft uw handen op,
naar het heiligdom,
en prijst de Heer,
en prijst de Heer
.


Kom, loof met elkaar als dienaren de allerhoogste Heer! Loof Hem met elkaar! Ja jij, jij als dienaar in het huis van God! 
Jij bent een dienaar in het huis van God. Als jij God dient, dan mag je dienen in het huis van God. Het huis van God is meer dan alleen een huis van steen, het is een geestelijk huis. Op welke manier maak jij je dienstbaar?

 

Jij dient dus als knecht van de allerhoogste Heer in het huis van God. Je dient daar waar God je een plek wijst. Daar waar God je wilt hebben mag je dienen, Gods huis is overal. Dat is niet alleen de kerk.
God woont in jou en jij bent Zijn knecht, Zijn dienaar. Ben jij bereid om nacht aan nacht, dag aan dag te dienen voor de allerhoogste Koning? 

 

In dit lied staat dat alle knechten van God Hem moeten eren en prijzen. Kom bij elkaar als knechten van God en Prijs Hem omdat Hij in jullie woont en je met een opdracht de wereld in stuurt om ervan te vertellen.

 

Hef daarin je handen op naar Zijn heiligdom. Om te laten zien dat de aanbidding voor Hem is. Dat alle aanbidding die je hebt voor God is. Loof daarmee de Heere! Loof Hem ook daar op de plek waar jij mag dienen in het huis van God. Laat maar zien dat jij een dienstknecht bent van de allerhoogste God!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom