Opwekking 457 - Kom prijs de Heer

 

Kom prijs de Heer
al gij knechten van de Heer,
die staan des nachts
in het huis van de Heer.
Kom prijs de Heer
al gij knechten van de Heer
en prijs zijn heil'ge naam.

 
Zing voor de Koning,
want Hij is waardig.
Kom zing je vreugdelied
tot eer van Hem.
Kom voor zijn aangezicht,
dien Hem met vreugde;
breek uit in luid gejuich.

 
Prijs de Heer, de knechten van de Heer. Jij bent een knecht van God. Een dienstknecht om in Zijn huis te dienen. Om in Zijn plan te dienen.
Hij heeft jou geroepen om Zijn kind te zijn. Daarmee ben jij een dienstknecht van de allerhoogste God. Hij heeft jouw uitgekozen om Zijn dienstknecht te zijn. Hij heeft jou uitgekozen om met jou te werken als Zijn dienstknecht.
Prijs de Naam van de Heer. Jij bent een knecht van God, jij werkt in Gods plan en Hij stuurt jou aan. Prijs daarom de Naam van de Heer.
 
Dien je Koning. Heb je Koning lief. In Zijn plan mag jij dienen. Jij hebt een plan gekregen bij de Koning. De grootste Koning.
Zing voor Hem. Hij is het waardig om dat te ontvangen. Hij geeft je zoveel. Maak maar een vreugde lied voor Hem. En dien Hem met vreugde! Wees blij in de Heer. Prijs Hem om wie Hij is.
En breek uit in luid gejuich. Juich voor de Koning. Wanneer heb jij voor de Koning gejuicht? Hoe vaak juichen we voor iets anders dan Koning Jezus?
Koning Jezus geeft je zoveel, Hij gaf Zichzelf voor jou, jij mag in Zijn plan dienen. Juich daarvoor. Breek uit in luid gejuich. Laat maar horen wie jij dient en voor wie jij juicht!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom