Opwekking 22 - In de Naam van Jezus

 

In de naam van Jezus,
in de naam van Jezus,
overwinnen wij.
In de naam van Jezus,
in de naam van Jezus,
vluchten demonen voor mij.

 

 
Wie kan weerstaan Gods liefdemacht?
Wie wil ervaren zijn grote kracht?
In de naam van Jezus, Jezus,
overwinnen wij.

 
Wij overwinnen in de naam van Jezus. Wij overwinnen in de naam van Jezus omdat de naam van Jezus autoriteit heeft. Doordat wij verbonden zijn met Jezus en wij Zijn kinderen zijn hebben wij die autoriteit gekregen in Zijn naam. Jezus overwon de legemacht van satan en wij hebben in Hem de autoriteit gekregen over de hele legermacht van satan. Wij mogen in die autoriteit gaan staan en gebruiken.

 

Als wij in de naam van Jezus demonen aanspreken zullen ze vluchten. Demonen kunnen niet tegen de naam van Jezus en niet tegen de autoriteit die er is in de naam van Jezus.
De naam van Jezus heeft overwonnen en de duisternis heeft verloren. Al lijkt de duisternis zo sterk, als de naam van Jezus komt dan zal Jezus overwinnen en de duisternis zal wijken.
In de naam van Jezus zit zo’n grote liefdesmacht dat de duisternis dit niet kan weerstaan. Ze zullen weggaan en wijken voor de liefde in Zijn naam. Duisternis heeft geen liefde bij zich, duisternis strooit haat en onrust. En als Jezus dan komt met Zijn naam vol van kracht, autoriteit en vol van liefde dan kan de duisternis niets, maar ook niets anders doen dan wijken.
 
Gods liefdesmacht is zo groot en sterk dat je het alleen maar kunt aannemen. Als je dat aanneemt dan zul je Zijn grote kracht ervaren.
Wil je Zijn grote kracht ervaren? Ga dan maar staan in Zijn naam, want in Zijn naam zul je overwinnen. Dan zul je echt kracht ervaren. Zijn Naam doet wonderen! Wat een overwinning!
 
Denk vandaag eens na welke overwinningen je al behaald hebt in de Naam van Jezus. Houdt deze overwinningen in je hoofd als je nog meer overwinningen moet gaan behalen. Ze zullen je tot bemoediging zijn!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom