Energiecontract

Wat fijn dat je deze speciale pagina op onze website bezoekt. Wellicht heb je je laten verleiden nadat je mij belde om een nieuw energiecontract te verkopen en ik je vroeg even naar mij te luisteren, omdat ik jou een tegenbod wilde doen. Deze pagina is speciaal voor verkopers van energiecontracten. Natuurlijk zucht ik regelmatig als ik weer een telefoontje krijg van de zoveelste verkoper van een energiecontract. Altijd weer kan het goedkoper. Nu kan ik onbekende telefoonnummers natuurlijk negeren, wegdrukken en nog veel meer. Maar dat doe ik niet. Ik wil je eigenlijk een tegenbod doen. Bij jullie is het aanbod altijd goedkoop, maar ik wil je een gratis aanbod doen. En ja, je zou het ook een energiecontract kunnen noemen.

Ik begrijp dat je heel graag mij een energiecontract wil aanbieden zodat ik niet in het donker zou zitten. Eigenlijk is dat wel heel vriendelijk. Maar weet je, uiteindelijk gaat elk licht een keer uit. Nou ja, op eentje na dan. Het licht van Jezus gaat niet uit. Jezus zegt namelijk dat Hij het Licht van de wereld is. Dat is natuurlijk geen elektriciteit, een stroomdraad, een fitting en een lampje. Jezus bedoelt iets anders.

Jezus zegt eigenlijk dit: De hele wereld zonder Hem is duisternis, maar waar Hij de ruimte krijgt in je leven, daar komt echt licht. Dat licht is hemels licht. Als je de Bijbel leest dan merk je dat duisternis alles te maken heeft met alles dat niet meer is zoals het was bedoeld. En licht in de Bijbel gaat dan altijd over de hemel, of je kunt zeggen, het volmaakte dat is zoals het was bedoeld. En dat is nu precies het aanbod dat ik je wil doen. Gratis en voor niets.

Als je in Jezus gelooft, wordt het echt licht in je leven. Dan komt er vrede, rust en herstel op alle terreinen van je leven. En weet je hoe dat komt? Jezus kwam als de Zoon van God ooit naar deze aarde. Hij deed jou leven helemaal over en alles waarvan God zei dat Hij eigenlijk straf moest geven omdat we Zijn levenswerk kapot hadden gemaakt, dat heeft Jezus betaald met Zijn leven. Dat ging zelfs zover dat toen Jezus stierf, God het licht uitdeed en het drie uur aardedonker werd. Daar bleef het niet bij, want toen Jezus alles had gedaan dat Hij moest doen voor jou en mij, stond Hij op uit het graf en leeft Hij weer. En de bedoeling is duidelijk: God wil dat wij allemaal echt zullen leven. Niet meer een leven in de duisternis van deze gebroken wereld, maar een leven in Zijn hemelse licht.

Weet je, mijn aanbod dat ik je namens mijn Werkgever doe is deze: Geloof in Jezus en je zult het eeuwige Licht van Hem gratis ontvangen. En weet je, duisternis is alleen het ontbreken van licht. Dus zonder Jezus is het duister. Het energiecontract dat ik je namens Jezus aanbied is eeuwigdurend. Dat Licht gaat nooit meer uit, niet na je leven, niet als deze wereld ophoud met bestaan. Dat Licht stopt nooit meer. Zelfs als jij dan aan het einde van je leven komt, dan stopt alleen je aardse leven, maar jij mag verder leven in Zijn eeuwigheid van vrede, liefde en rust.

Sorry, ik had geen interesse in jouw aanbod dat je mij wilde doen, omdat ik weet dat dit verhaal telkens terugkomt en ik telkens opnieuw contracten zou moeten afsluiten die lang niet altijd goedkoper zijn. Maar je afschepen met een chagrijnige snauw omdat je de zoveelste verkoper was, dat wil ik ook niet. Want weet je, door in Jezus te geloven word je ook steeds een stukje vriendelijker en geduldiger. Ik hoop dat je het aanbod van mijn Werkgever Jezus aanneemt en in Hem gaat geloven, dan gaat jouw Licht nooit meer uit.

Wil je meer weten over dit gratis contract en wil je ook de kleine lettertjes lezen, klik dan hier

 

Met hartelijke en liefdevolle groet,

Theo de Koning
energieverkoper namens Jezus

 

 

 

 

 

Activiteiten (klik op event voor meer info)

Podcast kanaal Eindeloos gelukkig

Preken Theo de Koning

Recentste 'Tijd met God'

De les van het hectometerpaaltje (2/3)

Thema: Luisteren met je ogen

“U bent van Christus losgeraakt, u die door de wet gerechtvaardigd wilt worden; en daarmee bent u uit de genade gevallen.” (Galaten 5:4)

Zit je nog op de goede weg? Het werd de vorige keer al duidelijk dat dit helemaal niet vanzelfsprekend is. Juist ook als gelovige is een zijweg van de hoofdweg helemaal niet onvoorstelbaar. En natuurlijk doet de vijand er alles aan om ons zoveel mogelijk van het rechte pad te krijgen, want hoe meer vertraging en afleiding hoe beter het hem is. En waar kan hij dan het beste beginnen? Gewoon bij dat wat diep in ons zit. En wat dat is? Zonde? Ja, dat vindt hij ook een mooie ingang, maar nog dieper van binnen zit nog iets anders.

Lees meer...

Aanbevelingen

Youtubekanaal

Eindeloos gelukkig

Eindeloos gelukkig worden begint door te wandelen in de bestemming die God voor jou heeft op aarde om uiteindelijk, door het geloof in Jezus, straks eindeloos gelukkig in de hemel te leven met God. 

Bijbelonderwijs

Om de Bijbel begrijpen willen wij je helpen door de Bijbel op een praktische manier uit te leggen. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor een gratis mailabonnement op 'Tijd met God'.

Geloofsopbouw

Bij geloofsopbouw gaat het erom dat je groeit in discipelschap. We geven je handvaten om je geloof echt te leven en we proberen je op allerlei manieren te prikkelen om na te denken over allerlei zaken.

Trainingen

Naast onderwijs via internet geven we ook trainingen op locatie om je als discipel van Jezus toe te rusten. Dit kunnen (s)preekbeurten, korte trainingen of langere trainingen zijn voor verschillende doelgroepen.

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom.
IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

© 2020 Eindeloos gelukkig - All Rights Reserved | Hosted by www.sth.nu