Opwekking overdacht

 

 

Voor het derde achtereenvolgende jaar is er dagelijks een overdenking 'Elke dag 5 minuten met God' op deze website. Sinds dit jaar kun je hier ook een gratis emailabonnement op nemen. Toen we aan deze dagelijkse mailing begonnen, kwamen we er achter dat het meesturen van het Bijbelhoofdstuk belangrijk was. Maar het gevolg hiervan was dat er een lege kolom ontstond in de mailing. We hebben nagedacht hoe we deze zouden kunnen invullen. In de 40-dagentijd hebben we deze kolom gevuld met stukjes uit het leven van Jezus.

 

We willen deze kolom, onder de 'Elke dag 5 minuten met God' in de mailing gaan vullen met een opwekkingslied, met daarbij enkele gedachten over dit lied. Wij geloven dat muziek belangrijk is en we willen daar op deze manier graag wat inhoud aan geven. Op deze plaats kun je deze stukjes straks ook terugvinden. We zullen hiermee na Pasen beginnen. We zullen de oude en de nieuwe Opwekkingsliederen elkaar te laten afwisselen 

 

Wil je dit allemaal in één mail in je mailbox ontvangen, dan kun je je aanmelden voor de dagelijkse mailing via: www.eindeloosgelukkig.nl/aanmeldendagboek

 

Je ontvangt dan elke ochtend 'Elke dag 5 minuten met God' èn 'Opwekking overdacht'. Een heel mooi begin van de dag.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom