Opwekking 610 - Als gebed de hemel raakt


Wij staan voor uw troon, almachtig God
En wij bidden U, genees ons land.
Vader breng vernieuwing in ons hart
Zodat mensen zien hoe groot U bent.

Refrein:
Kom verhoog de naam van de Heer,
Eensgezind en vol van kracht.
Volken buigen voor Hem neer
Als gebed de hemel raakt.
Kom verhoog de naam van de Heer,
Eensgezind en vol van kracht.
Volken buigen voor Hem neer
Als gebed de hemel raakt.
Als gebed de hemel raakt.

 

Wie de wedloop loopt die kijkt niet om,
Leeft slechts voor 't behalen van de prijs.
Wie met tranen zaait, oogst met gejuich;
Dankbaar oogsten wij wat God ons geeft.

 

Refrein

 

Stort uw Geest uit, stort uw Geest uit.
Geef ons opwekking, Heer.
Stort uw Geest uit, stort uw Geest uit.
Geef ons opwekking, Heer.

 

Refrein

 

 

In het gebed staan wij als het ware voor de troon van God. Trouwens, niemand weet waar de hemel eigenlijk is, wij kijken wel altijd omhoog, maar dat doen de Chinezen aan de andere kant van de wereld ook. Als we bidden en aanbidden staan we geestelijk dus voor Gods troon.

Dat is geen afstand, dat is geestelijk dichtbij. Dat kun je niet uitleggen, maar dat is zoals het is. Gods troon is daar waar jij bidt, waar jij Hem de lof brengt. Dus jouw gebed zorgt altijd dat jij de hemel raakt.

 

De aarde en de hemel komen bij elkaar als wij bidden. En zo staan wij voor Gods troon. En wat bidden we vandaag? Of God ons land geneest en of God vernieuwing wil brengen. Zowel in ons hart, als in ons land.

 

Eensgezind en vol van kracht bidden we. En ondertussen lopen we de wedloop van ons leven. Nu zaaien we onze gebeden nog met tranen en straks zullen we juichen als we de vruchten maaien van onze gebeden. En tot die tijd roepen we, smeken we, zuchten we: Stort Uw Geest uit en geef ons een opwekking!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom