Opwekking 206 - Dank U Jezus

 

Dank U Jezus, dank U Jezus,

dank U Heer, U houdt van mij.

Dank U Jezus, dank U Jezus,

dank U Heer, U houdt van mij.

U stierf op Golgotha,

U gaf uw leven daar.

Dank U Heer, U houdt van mij.

U stierf op Golgotha,

U gaf uw leven daar.

Dank U Heer, U houdt van mij.

 

U bent weer opgestaan,

ik ben uw onderdaan,

dank U Heer, U houdt van mij.

U bent weer opgestaan,

ik ben uw onderdaan,

dank U Heer, U houdt van mij.

 

Jezus is de totale tegenstelling tot ons mensen. Waar wij denken in ideeën over onszelf en wat wij kunnen bereiken, daar denkt Jezus over wat Hij kan doen om dat met ons te bereiken wat Hij verlangt. Wij denken gericht op onszelf, maar Jezus denkt gericht op ons. Hij wil niets anders dan iedereen redden en daarom ging Hij tot het uiterste voor ons en offerde Zichzelf.

 

Jezus gaf Zichzelf, Hij gaf Zijn leven voor jou! Niet omdat Hij iets wilde bereiken, maar omdat Hij van jou hield, zelfs al ver voordat jij geboren was. Daarom aanbidden we Jezus omdat Hij stierf op Golgotha! En dwars door de dood heen, overwon Hij elk gevolg van onze zonden. Zonde en dood, duivel en duisternis, alles heeft Hij voor jou onder Zijn voeten gelegd.

 

Het enige dat er dan overblijft is een danklied voor Jezus. Dank U Jezus, dank U Heer, U houdt van mij.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom