Opwekking 205 - U Heer, bent wonderschoon

U Heer, bent wonderschoon,
naar U verlangt mijn hart.
En als uw ogen op mij zijn,
vervult uw liefde mij.

 

God is een wonderschone God. Het is een God naar wie we verlangen omdat God een wonderschone God is. Dat verlangen naar God mogen we delen met Hem. Wij verlangen naar God, maar God verlangt ook naar ons hart. Wanneer we ons hart met Hem delen, wanneer we met Hem delen dat wij ook naar Hem verlangen is er een actieve relatie. Jezus wil jou graag vullen met Zijn liefde.

Wanneer wij ons hart delen dat we naar Hem verlangen en naar Zijn liefde wil Hij ons dolgraag vullen met Zijn liefde. Zijn oog is op jou en Hij ziet je Hij ziet wat je verlangt. Gods liefde is helend. Het zet je in vuur en vlam. Als jij de liefde van Jezus kent, straal je dat uit. Het stroomt van binnen in je. En die liefde mogen wij weer uit gaan delen. Laat je hart aan Hem zien en laat je vullen met Zijn liefde. Dat is liefde dat nooit vergaat en je echt vervuld.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom