Opwekking 597 - Uw liefde is zo prachtig

 

Uw liefde is zo prachtig,

Eeuwig en standvastig.

Uw liefde is een rots

Waar ik mijn voet op zet.

Uw liefde is een wonder,

U vindt mij bijzonder;

Als ik in de put zit,

Redt Uw liefde mij.

Refrein:

Halleluja(3x)

U maakt dat ik zing.

 

Uw liefde blijft steeds boeien

En ik voel het groeien.

Uw liefde geeft me blijdschap,

Heel diep in mijn ziel.

Steeds als ik U zie, Heer,

Raakt Uw liefde mij weer,

En dan wil ik zingen,

U geeft mij een lied.

 

(Refrein)

 

Uw liefde is zo prachtig…

 

God vindt jou bijzonder! Dat is even een flinke binnenkomer. Dat God jou bijzonder vindt is iets dat we niet al te vaak bedenken. Toch ben jij bijzonder! Niemand is zoals jij. En God heeft jou uniek gemaakt. Ondanks alles wat is misgegaan in jouw leven, God vindt jou bijzonder.

 

Daarnaast is Gods liefde voor jou iets prachtigs, het is standvastig en het zal nooit veranderen. Het is met de liefde van God net als met een rots. Een rots kan niet omvallen, zo vast is Gods liefde voor jou! Hoe diep je ook in de put zit, dan is Gods liefde, onwankelbaar dichtbij! Focus je op de liefde van God voor jou, dan zal je zien dat dit steeds groter en mooier wordt. Dat zal je ook blijdschap geven. Hoe meer je Gods liefde ziet in de kleine dingen in je leven, hoe meer blijdschap het gevolg zal zijn.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom