Opwekking 571 - Dit is de dag die de Heer ons geeft

 

Dit is de dag die de Heer ons geeft
wees daarom blij en vier het feest.
Dit is de dag die de Heer ons geeft;
wees daarom blij, wees daarom blij
en vier het feest!

 
(m): Zijn hand die leidt mij, (echo vr.)
(m): Hij wandelt naast mij, (echo vr.)
(allen): Hij leeft nu in mij
en zijn liefde vult mijn ziel.
(m): Hij is mijn redder, (echo vr.)
(m): Hij's mijn bevrijder, (echo vr.)
(allen): en overvloedig geeft Hij
zijn liefde iedere dag! ,
 
laatste keer:
Dit is de dag die de Heer ons geeft;
wees daarom blij en vier het feest.
Dit is de dag die de Heer ons geeft;
(m): wees daarom blij, (echo vr.) (2x)
(m): wees daarom blij,
(allen): wees daarom blij en vier het feest.

 
Omdat God deze dag ons geeft, is er reden om feest te vieren. God heeft ook deze dag gemaakt en aan ons gegeven en daar mogen wij blij en dankbaar om zijn. We mogen ons verheugen op deze dag. Ook als je geen zin in de dag hebt, weet dat God weet wat er deze dag gaat komen.
 
God heeft de dag gemaakt en aan ons gegeven. In elke dag liggen weer vele mooie dingen. God geeft ons zoveel op een dag. Tel vandaag eens je zegeningen. Gewoon de zegeningen van deze dag. God geeft zoveel en dat geeft reden voor een feest. Een feest waarin God groot gemaakt wordt. Een feest waarin je dank voor God naar voeren komt. Een feest om te vieren een dag om te vieren.
 
Ook in deze dag die God ons geeft leidt Hij ons. Ook vandaag wil Hij je bij de hand nemen en je door de dag heen leiden, Hij wil naast je staan en je met Zijn liefde vervullen. Ook op deze dag wil Hij je overvloedig zegenen met Zijn liefde. Zijn liefde houdt nooit op. Kijk vandaag eens hoe vaak je Gods liefde ziet. Tel deze op bij je zegeningen van de dag. Elke dag heeft zijn reden om te vieren. En dat alleen doordat Jezus de Bron daarvan is.
 
Wees blij voor deze dag want God heeft je deze dag gegeven. Hij wil je deze dag zegenen en heel dichtbij je zijn.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom