Opwekking 161 - Heer, geef mij ook Uw waterbronnen

 

Refrein:
Heer, geef mij ook uw waterbronnen.

zodat ik overstroom,

zodat ik overstroom. 

 

 

Laat de woestijn, Heer,

bloeien als een roos.

De steppe jubelen voor U.

Heer, laat de wereld weten dat U leeft.

Heer, maak dat ik overstroom,

Heer, maak dat ik overstroom. 

 

Refrein. 

 

Heer, laat ons samen delen in die stroom.

Heer, geef uw volk grote vreugd'.

Wij zien de oogst al rijpen in de zon.

Heer, maak uw bron een grote stroom,

Heer, maak uw bron een grote stroom. 

 

Refrein. 

 

Halleluja, halleluja, halleluja, hallelu.

Halleluja, halleluja,

Heer, maak dat ik overstroom,

Heer, maak dat ik overstroom. 

 

Wij zijn van onszelf echt heel erg droog. Ons leven, zonder God, is een dorre en droge woestijn. Zonder God stelt ons leven echt niet voor. Dan laten we niets van Jezus zien, maar dan is ons leven alleen een leven gericht op aardse dingen en is ons leven uitzichtsloos. Maar zodra God kwam in je leven is dat veranderd. Natuurlijk kun je nog wel eens droog zijn omdat je de lijn met God bent kwijtgeraakt, maar zodra je in contact met God staat, zal er ook leven zijn.

 

God in je leven, dat is een leven vol met waterbronnen. Jezus is jouw bron en daar ga je van overstromen. Daardoor wordt jouw leven net als een woestijn die nat wordt gemaakt, die gaat bloeien als een roos. Dan wordt de woestijn ineens een prachtige omgeving.

 

Water geeft ook aan het land vruchtbaarheid. Zo werkt Gods Geest dus in jouw leven. Het neemt de dorheid weg en het geeft je vruchtbaarheid. Geef ons van Uw waterbronnen, Heer!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom