Opwekking 547 - Ik kan wel blijven zingen

 

Ik kan wel blijven zingen want U heeft mijn ziel bevrijd.
Ik kan wel blijven dansen want U liefde maakt mij blij.

 

Mijn hart loopt over Heer van alles wat u deed;
U nam mijn leven en gaf mij een nieuwe kans.
Ik roep naar iedereen die het maar horen kan: 
Ik weet het zeker God is voor mij en Hij helpt mij!


(refrein)

 

Alle mensen zingen, want wij zijn zo vrolijk. 
Alle mensen dansen , want wij zijn zo vrolijk.

 

O, konden wij Uw ogen zien,
Uw glimlach op ons leven zien,
de lofprijs van de engelen zien
Uw liefde maakt ons blij
.


Ik heb dat echt wel eens: dat ik kan blijven zingen, springen en dansen. Heb jij dat ook wel eens? Gewoon, dat je hart helemaal overloopt en je niet meer kunt stoppen. Ineens overweldigt het je wat God voor jou heeft gedaan. Hij heeft je ziel bevrijd, Hij heeft je leven genomen en je een nieuwe kans gegeven. Of misschien is het eigenlijk nog wel meer: Hij laat je helemaal opnieuw beginnen, telkens weer. Als je daar over nadenkt, dat kun je toch niet meer stil blijven zitten?

 

En dat nieuwe leven, dat leven waarin je steeds meer op Jezus gaat lijken, God geniet daarvan. Al kunnen wij Gods ogen niet zien en Zijn glimlach, als wij als kinderen van Hem leven, ook niet. Ook de lofprijs van de engelen is niet zichtbaar, maar je kunt je er een voorstelling van maken. Gods liefde voor jou, heeft jouw leven totaal veranderd. En daar wil je van blijven zingen.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom