Opwekking 147 - Father, we love You

 

Father, we love You.
We worship and adore You.
Glorify Your name in all the earth.
Glorify Your name, 
in all the earth.

 

Jesus, we love You.

 

Spirit, we love You.


Als je een diepe liefde voor iemand hebt dan ben je blij degene te zien, dan vertel je degene wat je zo groots aan hem vindt. Zo is dat ook met Jezus. Jezus houdt intens veel van ons, maar wij houden ook van Jezus. Althans, daar ga ik vanuit, als je Jezus kent. De liefde van Jezus kunnen en mogen wij ook beantwoorden. Allereerst door een relatie met Hem aan te gaan. Maar ook door Jezus groot te maken, Hem te verheerlijken en Hem alle glorie geven die wij kunnen geven. Misschien is het goed om bij jezelf na te gaan wat het bij jou maakt dat je zoveel liefde voor God hebt. 

 

Dit lied zegt ook: Glorify Your name in all the earth. Verheerlijk U naam, in heel de wereld. Gods Naam is verheerlijkt in heel de wereld. Misschien denk je, Hoe dan? God werkt niet alleen hier in Nederland, maar Hij werkt ook in Duitsland, in Amerika, Afrika en noem maar op. Jij mag hier in Nederland beginnen met het verheerlijken van Gods Naam. En hoe je dat doet, dat is voor ieder van ons weer anders. Ieder van ons heeft een andere roeping. Voor de een zal het zijn door het werk, de ander verheerlijkt Gods naam door te zingen. Maar het belangrijkste is dat we de liefde van God beantwoorden en dat we Hem lief hebben, van Hem houden en dat we dit ook naar Hem uiten. Ga daar vandaag eens mee aan de slag en kijk eens wat dat uitwerkt in je leven. 

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom