Opwekking 126 - Jezus vol liefde

 

Jezus vol liefde,
U wilt ons leiden.
Wij prijzen U als onze Heer.
Kom met uw kracht o Heer,
en vul ons tot uw eer,
kom tot uw doel
met ieder van ons.


Maak ons een volk Heer,
heilig en rein, dat U Heer,
volkomen steeds toegewijd zal zijn
.


God wil tot Zijn doel met jou komen. Hij heeft een plan voor jouw leven en daarmee wil Hij tot Zijn doel komen. En daarom stuurde Hij Jezus naar deze aarde en wil Hij je leiden, vol liefde. Als Heer van je leven, wil Hij het roer van je leven graag in Zijn handen nemen, zodat Hij je kan leiden naar elke plaats die belangrijk is.

 

En ons gebed is vandaag of Hij van ons een volk wil maken dat Hem is toegewijd. Dat wij Zijn volk zijn dat heilig en rein wil leven in toewijding aan onze Heer! Dat gebed, dat nemen we vandaag op onze lippen en we verlangen er naar om meer en meer heilig en rein te zijn en steeds meer in toewijding te leven voor Hem! En we bidden of God met Zijn kracht wil komen en ons wil vullen tot Zijn eer!

 

Als we dat bidden, maar ook toelaten, dan zal God tot Zijn doel komen met ieder van ons! Hoe heerlijk is dat?

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom