Opwekking 126 - Jezus vol liefde

 

Jezus vol liefde,
U wilt ons leiden.
Wij prijzen U als onze Heer.
Kom met uw kracht o Heer,
en vul ons tot uw eer,
kom tot uw doel
met ieder van ons.


Maak ons een volk Heer,
heilig en rein, dat U Heer,
volkomen steeds toegewijd zal zijn
.


God wil tot Zijn doel met jou komen. Hij heeft een plan voor jouw leven en daarmee wil Hij tot Zijn doel komen. En daarom stuurde Hij Jezus naar deze aarde en wil Hij je leiden, vol liefde. Als Heer van je leven, wil Hij het roer van je leven graag in Zijn handen nemen, zodat Hij je kan leiden naar elke plaats die belangrijk is.

 

En ons gebed is vandaag of Hij van ons een volk wil maken dat Hem is toegewijd. Dat wij Zijn volk zijn dat heilig en rein wil leven in toewijding aan onze Heer! Dat gebed, dat nemen we vandaag op onze lippen en we verlangen er naar om meer en meer heilig en rein te zijn en steeds meer in toewijding te leven voor Hem! En we bidden of God met Zijn kracht wil komen en ons wil vullen tot Zijn eer!

 

Als we dat bidden, maar ook toelaten, dan zal God tot Zijn doel komen met ieder van ons! Hoe heerlijk is dat?

Elke dag 5 minuten met God

Communicatie met God - Good, good Father

 

Nadenken over communicatie met God zorgt ook altijd voor vragen. Vooral de vragen rondom niet verhoorde gebeden. En die vragen mogen er zijn. Eigenlijk was ik nog niet van plan om daar nu al iets over te schrijven, maar ik heb sterk het gevoel dat God iets wil zeggen. Iets dat misschien een beetje dubbel lijkt, omdat we het al over de Vader-kind relatie hebben gehad. Vanmorgen werd ik wakker met het lied ‘Good, good Father’ En het bijzondere is dat dit lied de hele dag door is teruggekomen. En ik denk dat het op dit moment belangrijk is om daar iets over te delen.

Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom