Opwekking 515 - Look what the Lord has done

 

Look what the Lord has done
look what the Lord has done.
He healed my body,
He touched my mind,
He saved me just in time.
Oh, I'm gonna praise His name,
each day He's just the same;
come on and praise Him,
look what the Lord has done.


‘Kijk wat de Heer bij mij gedaan heeft!’ Daar gaat dit lied over. In dit lied gaat het erom dat je laat weten wat God gedaan heeft in je leven. Want als jij dat laat zien dan bemoedigt dat andere mensen weer. Dan zien andere mensen wat God kan doen.

In Handelingen 3:8-10 wordt er iemand genezen. En kijk dan wat de man doet als hij genezen is. De man springt op, gaat staan en gaat lopen en gaat de tempel in. En hij prijst God, hij springt en looft God. Deze man laat zien wat God gedaan heeft en de mensen hebben het gezien. Ze zijn zelfs verbaasd. Bedenk eens wat dat kan uitwerken op iemand als je dit laat zien. Ik denk dat het goed is als wij vaker aan mensen laten zien of weten wat God gedaan heeft in ons leven. Het is een bewijs dat Jezus leeft en dat Hij groter is dan wij kunnen denken of beseffen. Jouw verhaal kan een uitwerking hebben op het leven van iemand anders.

In Lukas 8: 39 is een man bevrijd. Jezus geeft dan de opdracht aan de man om te vertellen wat God gedaan heeft. En deze opdracht is niet alleen voor de man in Lukas 8. Maar de opdracht geldt voor ons allemaal. Wij hebben de opdracht om te vertellen van Jezus en wat Hij heeft gedaan. De man in Lukas 8 ging op weg en vertelde het overal in de stad wat Jezus had gedaan. 

Prijs Jezus voor wat Hij doet in je leven en wat Hij al gedaan heeft in je leven. 

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom