Opwekking 109 - Wij zingen van Jezus

 

Wij zingen van Jezus,
van Hem is alle macht.
Hij heeft op Golgotha
de wereld heil gebracht.
De Zoon van God is Hij
en aller heren Heer.
Wij zingen van Jezus
meer en meer.


In de aanbidding- en lofprijsliederen zingen wij van Jezus. Jezus, de Zoon van God. Maar Wie is Jezus nu eigenlijk? Van Wie zingen wij in onze liederen?
Wij zingen van Jezus, de Zoon van God. Hij heeft alle macht omdat Hij overwonnen heeft. Voor iemand die overwint hebben wij respect en zien wij hoog aan. Zo ook met Jezus. Jezus heeft alles overwonnen op Golgotha. Hij staat op de nummer een. En daarom verdient Hij het dat wij over Hem zingen. Jezus is de Zoon van God. God stuurde Jezus voor ons, Hij bracht het heil en Hij is Heer. Daarmee zien wij tegelijkertijd Gods liefdevolle Vaderhart. Welke vader heeft het er voor over om zijn zoon te laten doden voor mensen die zonden doen. God deed het, het Vaderhart van God heeft zoveel liefde dat Zijn liefde voor jou te groot was om jou te laten zoals je bent. 
Het is goed om van Jezus te zingen, om meer en meer van Hem te zingen.

 

Jezus is dol op jou. Hij wil jouw hart veroveren en het bezitten. Hij wil Heer zijn over jouw hart. Dat is de Jezus die wij dienen en waar wij van zingen. Jezus, die er naar verlangd om jouw Heer en Bruidegom te zijn. Van deze Jezus zingen wij! Halleluja!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom