Opwekking 504 - Hoor, een roep klinkt wereldwijd

 

Hoor, een roep klinkt wereldwijd;
prijs de Heer der heerlijkheid,
naties kom en vier het feest,
maak Hem groot om wat Hij deed.


Refrein:
Roep het luid, zing het uit
en getuig van wat Hij deed.
Roep het luid, prijs zijn naam,
dat de aarde juich', Hij regeert.

 

Zie de trouw, aan ons betoond;
God zond ons zijn eigen Zoon,
die de dood ontwapend heeft;
kom en zie dat Jezus leeft.

 

Refrein

 

Kondig aan, de dag begint,
zeeën bruis, aarde zing,
want Hij brengt gerechtigheid
als Hij komt in majesteit.

 

Refrein

 

Hij regeert (3x)


Roepen is niet iets dat je voorzichtig doet. En wereldwijd klinkt er al heel lang een roep over de aarde waarin God wordt verheerlijkt. Zondag aan zondag, overal op de wereld wordt God geprezen en aanbeden. De hele kerk, wereldwijd, prijst God. Maar het is nog lang niet genoeg. God verdient veel meer lofprijs en aanbidding. Het is ons verlangen dat hele landen God zullen prijzen en loven. 

 

En als we dit uitzingen, dan zeggen we ook dat we verlangen dat Nederland God echt zal prijzen en dat de roep van Nederland overal gehoord zal worden. Maar ook persoonlijk in jouw leven, is de opdracht om het luid te laten horen dat God trouw is, dat God vol van genade is, dat God de dood door Jezus heeft overwonnen en dat Jezus leeft.

 

Maar we hebben nog een boodschap: Jezus komt terug, de dag zal straks beginnen die nooit meer zal stoppen. Er komt volmaakte gerechtigheid aan als Jezus in majesteit zal komen. En dwars door alles heen zingen en juichen wij: "Hij regeert"!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom