Opwekking 102 - Jezus leeft in eeuwigheid

 

Refrein:
Jezus leeft in eeuwigheid,
zijn sjaloom wordt werk'lijkheid.
Alle dingen maakt Hij nieuw.
Hij is de Heer van mijn leven.
 
Straks als er een nieuwe dag begint,
en het licht het van het duister wint,
mag ik bij Hem binnengaan,
voor zijn troon gaan staan.
Hef ik daar mijn loflied aan:

 
Refrein
 
Straks wanneer de grote dag begint,
en het licht voor altijd overwint,
zal de hemel opengaan,
komt de Heer er aan.
heffen wij dit loflied aan:
 
Refrein 
 
Jezus komt in heerlijkheid.
Zijn sjaloom wordt wereldwijd.
Alle dingen maakt Hij nieuw.
Hij is de Heer van ons leven.


Wat een heerlijk lied! Jezus leeft in eeuwigheid. Jezus is er altijd en Hij zal nooit meer sterven. Wij dienen een levende Jezus, onze Koning leeft tot in eeuwigheid. En de vrede van onze Koning zal straks op de nieuwe aarde helemaal werkelijkheid worden. Wat een uitzicht is het om de Heer van ons leven te dienen. En als er dan straks een nieuwe dag begint, als straks de eeuwigheid begint, de dag dat de duisternis eindelijk ten onder gaat, op dat moment mogen wij bij Hem binnengaan, voor Zijn troon gaan staan en zingen dat Hij onze Heer is tot in eeuwigheid.

 

Straks gaat de hemel open en zal Jezus voor altijd overwinnen. De Heer gaat er aan komen en dat moment komt steeds dichterbij. De heerlijkheid waarmee Hij zal komen zal zo groot zijn en Zijn vrede zal over ons komen in zijn volheid en heerlijkheid.

 

Nog even op deze aarde, midden in alle gebrokenheid. Hij komt straks om alle dingen weer nieuw te maken. Hij gaat komen als de Heer van ons leven en geeft ons een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Daar zal Zijn vrede wonen tot in eeuwigheid en wij met Hem.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom