Opwekking 500 - Heer ik prijs Uw Naam

 

Heer ik prijs Uw naam
dank U voor Uw trouw
niemand is als U 
rots waarop ik bouw
zo onveranderlijk machtig bent U
volmaakt in Uw heiligheid 
eeuwig vlammend vuur


Refrein
U alleen geef ik eer
Vredevorst, hoogste Heer
U heb ik lief


Ik prijs mijn Heer! Alle dagen, omdat Hij zo trouw is, mij altijd houvast geeft. Hij vergeet nooit Zijn beloften, Hij vergeet nooit om Zijn woorden trouw te blijven. Niemand is als God, niemand is als Jezus. Hij is mijn rots en daarop sta ik vast, meer dan vast. Jezus wankelt nooit en mijn leven is op Hem gebouwd, Er is geen beter fundament dan dit. Ik geef Hem alleen de eer.

 

Ik heb Jezus lief, met heel mijn hart. Hij is mijn Koning van de vrede, mijn Vredevorst. Hij heeft vrede gebracht tussen God en mij en Hij is Degene Die mij Zijn vrede geeft om weer door te geven. Hij is de allerhoogste Heer en daarom geef ik Hem alleen alle eer!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom