Opwekking 96 - Ik vouw mijn handen Heer

 

Ik vouw mijn handen Heer
en kniel voor U neer.
Ja, voor U die mij nooit zal verlaten.


Ik vouw mijn handen Heer
en iedere keer,
vind ik rust om met U
te kunnen praten.

 

Ja, ik bid U, wees met mij
op al mijn wegen.
Want wat zou ik kunnen doen
zonder uw zegen.

 

Ik vouw mijn handen Heer en
kniel voor U neer.
Ja, voor U die mij nooit meer verlaat.


Onrust, herken jij dat in je leven? Zoveel onrust en gejaagdheid, soms ook zoveel zorgen en moeite? Hoe ga je daar nu eens goed mee om. Hoeveel onrust in je leven is het gevolg van je eigen zorgen en je eigen manier om het op te lossen? Ik denk dat heel veel onrust in ons leven te maken heeft met hoe we er mee omgaan. Als we ons niet meer tot rust laten brengen aan de voeten van Jezus, dan zijn we de controle helemaal kwijt.

 

Daarom zingen we vandaag: "Ik kniel neer." We knielen neer omdat we dat doen bij de God Die ons nooit verlaat! In alle rust en veiligheid mogen we schuilen bij Hem. En we vinden rust als we met Hem kunnen praten. En laat dat praten niet alleen jouw verhaal zijn, maar geef God de ruimte om echt antwoord te geven in je gebed. En waar we knielen voor God, daar zal Hij ook Zijn zegen geven. Die kunnen we niet missen. Hoe kunnen we ooit leven zonder de zegen van God!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom