Opwekking 94 - Heel mijn leven wil ik wijden

 

Heel mijn leven wil ik wijden,
om in de dienst van mijn Heer te strijden.
O ja... en wat ik ben en wat ik doe,
is door gena (door gena).

 

 

Als Jezus niet zijn bloed had gegeven,
hoe zouden wij dan in deze wereld leven,
vol van duisternis die de satan
heeft gebracht. Maar halleluja,
Jezus overwon hem door zijn kracht.

 

Daarom wil ik heel mijn leven wijden
om in de dienst van de Heer te strijden.
O ja... en wat ik ben, en wat ik doe
is door gena (door gena).


Mijn leven wil ik wijden aan God. Ik geef mijn leven over aan God en ik ga in Zijn dienst. Dat is wat je zegt als je dit lied zingt. Het is goed om ons leven aan God te geven en te werken in Zijn dienst. Vaak zeggen wij als christenen dit ook. Wij willen graag werken in het Koninkrijk van God. Maar hoe ziet dat er uit als het er op aan komt? Wil je in Gods Koninkrijk blijven werken als het tegenzit? Als God ver weg voelt? Ik denk dat het goed is om te beseffen dat we ondanks wat we meemaken en ervaren, dat we voor Jezus blijven kiezen. Dat we er voor blijven kiezen om in Gods Koninkrijk te werken. Op die manier ga je steeds meer zien van Gods Konikrijk.

 

Je leven geven om in de dienst van God te strijden, houdt in dat God op prioriteit 1 staat. Dat houdt in dat je God bij alles betrekt in wat je doet. God is jouw nummer 1! En wat je bent of wat je doet, is door de genade van God. Door de genade van God ben je in staat je leven in de dienst van God te geven en te strijden en te werken in Zijn dienst!

 

We strijden in de dienst van God. We strijden tegen de duisternis. We strijden alleen omdat Jezus Zijn bloed heeft gegeven. Als Jezus Zijn bloed niet had gegeven dan hadden wij niet kunnen staan in een wereld vol duisternis. Dan hadden wij niet kunnen blijven staan in een wereld waar de satan de overhand heeft. 

 

Door het bloed van Jezus hebben wij licht en kunnen wij strijden voor Gods Konikrijk. Door de kracht dat van Jezus overwinning blijven wij strijden. Want wij weten dat Jezus al overwonnen heeft en dat het al maar zichtbaarder gaat worden!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom