Opwekking 91 - Jezus houdt van alle kleine kinderen

 

 

Jezus houdt van alle kleine kinderen.
Jezus houdt van alle kleine kinderen.
Jezus houdt van alle kleine kinderen.
Alle kleine kinderen mogen komen.
Één kleine, twee kleine,
drie kleine kinderen,
vier kleine, vijf kleine,
zes kleine kinderen,
zeven kleine, acht kleine,
negen kleine kinderen,
alle kleine kind'ren mogen komen.


(Jezus houdt van alle hippe hippies,
zieke kinderen, oude mensen,
lieve baby's, enz.)


Jezus houdt van alle kleine kinderen, Jezus houdt van alle grote mensen, Jezus houdt van.. Van jou! Het maakt niet uit of je klein ben, of je groot bent, of je blank of bruin bent, of je oud of jong bent, Jezus houdt van jou! Zijn liefde staat voorop. Als Hij jou ziet, dan kijkt Hij naar jou vol liefde. Want jij bent Zijn kind. En naast dat Hij van jou houdt, zegt Hij tegen je: Ook jij mag komen! Kom naar mij toe, kom dichtbij mij. God de Vader zegt vandaag tegen jou: ‘Ik hou van jou en jij mag bij mij komen.’ God heeft de eerste stap gezet door Jezus naar de aarde te sturen voor jou, en nu mag jij een stap naar Jezus toe zetten. En dat allemaal omdat Jezus zo ontzettend veel van jou houdt. Hij heeft jou op het oog en Hij kijkt jou vol liefde aan.

 

Gods liefde voor ons is bijzonder. Gods liefde voor ons mogen wij weer doorgeven aan de mensen om ons heen. Jezus houdt van jou, Jezus houdt van mij, maar ook van je buurman/buurvrouw, klasgenoot, mensen die je aardig vind maar ook van de mensen die je minder aardig vindt. Jezus houdt van iedereen. En daar ligt ook een opdracht voor ons in. Hoe kijk jij naar de mensen om je heen? Hoe kijk jij naar de buurman/buurvrouw, de drugsdealer in de straat enz? Kijk jij naar hen zoals Jezus naar hen kijkt?

 

Ik denk dat het voor ons als christen de opdracht is om anderen lief te hebben zoals Jezus ons lief heeft. Hen lief te hebben zoals wij onszelf liefhebben. En daar mogen wij mee aan de slag. Houdt van anderen mensen zoals Jezus ons lief heeft, en bovenal, heb God lief boven alles. God wil je liefde geven voor die ander zodat je kan lief hebben!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom