Opwekking 90 - Daarginds ver in de hemel

 

Daarginds ver in de hemel
ontmoeten w' elkaar;
hoe fijn is het daar.
Daarginds ver in de hemel
ontmoeten vol vreugde w'elkaar.


Als jij er bent voordat ik er ben,
zie uit naar mij, want ik kom er ook.
Als jij er bent voordat ik er ben
ontmoeten vol vreugde w'elkaar.

 

Als ik mijn hart voor de Heer ontsluit,
dan neemt Hij al het kwade eruit.
Als ik mijn hart voor de Heer ontsluit,
dan neemt Hij het kwade eruit.


De hemel, het is de plek waar God is, het is de plek waar vrede heerst, waar liefde is, de plek waar we komen als kinderen van God, als kinderen van de Vader. 
Door ons hart te ontsluiten voor God, door ons hart te openen voor Jezus, komen wij bij God in de hemel. Door ons hart te openen voor het werk van God.


Dit gaat over elkaar ontmoeten in de hemel. Wij weten niet hoe het zal zijn in de hemel. Wij weten niet hoe de ontmoetingen zullen zijn tussen elkaar. Één ding mogen wij wel weten, en dat is dat wij Jezus zullen zien. We zullen Jezus zien in de hemel. We zullen een ontmoeting met Hem hebben. Die ontmoeting begint hier al op aarde en dat gaat nog verder in de hemel. Het zal een ontmoeting zijn vol van vreugde. Een vreugde dat nooit meer op houdt. We zullen stralen met Hem! God ziet er naar uit je te ontmoeten in de hemel, in Zijn woning, bij Zijn troon. Hij is blij met jouw redding. 

 

We ontmoeten elkaar vol vreugde als kinderen van God. Hoe het zal zijn weten we nog niet. Maar we zullen Gods heerlijkheid zien en elkaar zien vol van vreugde!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom