Opwekking 489 - Wij willen U ontmoeten

 

Wij willen U ontmoeten,
U eren in ons lied,
vol dank en vol aanbidding,
omdat U telkens weer voorziet.
Uw liefde vult ons leven,
wij zijn zo rijk door U.
De dank die wij U geven
is ons liefdeslied voor U.
 
Refrein:
U bent Vader van de schepping,
de opgestane Heer.
U verdreef de donk're nacht,
toen uw dood nieuw leven bracht.
En U heeft uw volk bevrijd
door macht en majesteit,
Ik wil U volgen, Heer,
heel mijn leven, voor altijd.
 
Mijn Jezus, ik aanbid U,
mijn lied verhoogt uw naam,
want U bent mijn bevrijder,
de sterke rots waarop ik sta.
Uw liefde vult mijn leven,
ik ben zo rijk door U.
Mijn dank wil ik nu geven
in een liefdeslied voor U.

 

(refrein 2x)

 

Wij willen U ontmoeten,

U eren in ons lied,
vol dank en vol aanbidding,
omdat U telkens weer voorziet.
Uw liefde vult ons leven,
wij zijn zo rijk door U.
De dank die wij U geven
is ons liefdeslied voor U.
De dank die wij U geven
is ons liefdeslied voor U.
De dank die wij U geven
is ons liefdeslied voor U.


In ons lied willen wij U danken Heer, in ons lied willen wij U verhogen, U aanbidden. U bent onze God, U voorziet! Neem het aan als een liefdeslied! 

 

Dit lied is een aanbiddingslied. Een lied vol aanbidding voor God. We danken God, want Hij is de Vader van de schepping. We danken Hem omdat Jezus opstond uit de dood. Met Zijn dood, verdreef Hij de donkere nacht; Hij verdreef de duisternis die er is. Op het moment dat er duisternis in ons leven komt mogen wij zien naar het licht dat Jezus bracht met Zijn opstanding. We mogen zien naar het nieuwe leven dat Jezus ons geeft. 


In Johannes 11:25 zegt Jezus: ‘Ik ben de Opstanding en het Leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al was Hij gestorven.’ Hierin zien we dat door de opstanding van Jezus er leven voor ons is gekomen. Met Zijn dood zijn wij begraven, maar met Zijn opstanding krijgen wij nieuw leven als je in Hem gelooft. De duisternis verdreef Jezus voor ons! Nieuw leven is er voor in de plaats gekomen! Zoals Johannes 1:5 zegt: Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet begrepen. Dat betekent dat de duisternis niet tegen het licht van God kan. En God is licht, Zijn voor is leven en het leven is het licht van de mensen (Johannes 1:4)

 

We mogen God hiervoor aanbidden, aanbidden want Hij is onze bevrijder, Aanbidden als dank voor wat Hij heeft gedaan voor ons, voor jou, voor mij. En we mogen weten dat we niet op zand bouwen, maar op een sterke rots. Een rots dat staat en waar wij op mogen staan. Wij staan sterk door de Rots van onze God!

 

Heer, Wij willen U ontmoeten, U ontmoeten in ons lied. Neem ons liefdeslied aan. Onze dank is ons liefdeslied voor U! Wij zijn zo rijk door U. Dankuwel voor wat U deed voor ons. Dank U wel. Ik aanbid U!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom