Opwekking 472 - Blaas met de adem van Uw Geest op ons

 

Blaas met de adem van uw Geest op ons;
raak ons aan, zodat uw leven komt.
Geef ons geloof, Heer in uw werk;
in onze zwakheid betoont U zich sterk.


 

Refrein:
Laat ons een volk zijn, dat U vreest,
vol van uw liefde, die wonden geneest.
Maak ons een leger, sterk in de strijd,
dat als een eenheid uw komst voorbereidt. 

 

Kom, Jezus, kom en raak ons aan
Kom, Jezus, kom

 

Stroom met uw levend water door ons heen;
was ons schoon,
vernieuw ons hart van steen.
Zie hoe uw lichaam is verdeeld;
schenk ons uw liefde
die sterkt en die heelt.

 

Refrein:

 

Kom en ontsteek in ons een machtig vuur,
dat zal branden tot het laatste uur.
Zie, hoe uw schepping U verwacht;
maak ons gereed voor uw komst in de nacht
.


Dit lied is een gebed om de Heilige Geest. Een lied dat bidt om de adem van Gods Geest in ons leven. Iedere gelovige krijgt de adem van Gods Geest op zich. Als je vervuld wordt met de Heilige Geest dan is de adem van Gods Geest op je en in je. En dat brengt leven in je geloof. Het brengt geloof met zicht mee, het brengt liefde met zich mee, het brengt genezing met zich mee. En dat mag je ook aan anderen uitdelen. Het is een vlam van binnen dat brand en elke keer als Gods Geest blaast komt er nog meer leven, nog een groteren vlam.


De adem van Gods Geest is als een stroom van Levend water. Als een stroom dat je helemaal vernieuwd, als een stroom van de liefde van God. Gods adem is als een stroom fris water dat Leven brengt.

 

Als God jou aanraakt met Zijn Geest dan zul je vernieuwd worden, dan zul je ervaren dat Gods Geest leven geeft, dat het een stroom is van levend water dat maar blijft stromen. Een stroom dat nooit op houdt. Die stroom wast jou schoon, maar daarnaast mag je de stroom van Levend water ook zien als een vuur van binnen dat jou passie geeft voor God. Het is niet alleen voor jou verfrissend en schoon, maar met die stroom van levend water mag je ook uit gaan delen. De stroom van levend water zal gaan bruisen in jou.

 

Vraag elke keer weer of God met Zijn Geest op je wil blazen zodat de vlam blijft branden en het water steeds mag blijven stromen en bruisen!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom