Opwekking 60 - Voor Uw liefde, Heer Jezus

 

Voor uw liefde, Heer Jezus,
dank U wel.
Wij aanbidden U, Heer.
U komt toe alle lof en eer.
O, Heer, wij prijzen uw naam!


Voor uw woord van genade,
dank U wel.
Heer, U maakte ons vrij.
In uw kracht overwinnen wij.
O, Heer, wij prijzen uw naam!

 

Wij aanbidden U, Jezus,
Zoon van God.
Vul ons hart voor altijd,
met uw liefde en heerlijkheid.
O, Heer, wij prijzen uw naam!

 

U bent heilig, heilig,
heilig Heer.
Machtig God, zie ons staan,
neem ons lied als een lofzang aan.
O, Heer, wij prijzen uw naam!

 

Maranatha, Heer Jezus,
kom terug.
Wij verwachten U, Heer.
Hoor wij bidden: Kom haastig weer!
O, Heer, wij prijzen uw naam!


Voor Gods liefde danken wij Hem. Voor Gods liefde aanbidden we Hem, we loven, eren en prijzen Zijn Naam voor Zijn liefde. 
Zijn liefde is zo ontzettend groot dat Hij het waard is om hiervoor aanbeden te worden. Hij houdt zoveel van ons dat Hij Zijn Zoon gaf. 

 

Dat is ook genade. Voor Zijn genade mogen wij Hem ook danken. Elke keer weer mogen we bij God terug komen en geeft Hij ons weer een kans. Hij vergeeft ons door Zijn Zoon. Dat is genade! Daarmee maakt Hij ons vrij. 

Geef dit ook door aan ander mensen. Dat wat jij ontvangen hebt van God wil Hij ook aan andere mensen geven. Hij wil Zijn liefde en genade geven. Geef die boodschap maar door aan de mensen om je heen. 

 

Wij aanbidden Jezus, de Zoon van God. We prijzen Zijn Naam. We aanbidden onze God. We geven een lofzang voor Zijn machtige Naam, voor Zijn liefde en genade. 

 

We verwachten Jezus ook weer terug. Dan zullen we altijd Zijn Naam loven en prijzen voor wie Hij is, wat Hij doet en wat Hij gedaan heeft! 

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom