Opwekking 454 - Zegen, aanbidding

 

Zegen, aanbidding.
Kracht, overwinning.
Ere zij de eeuwige God.
Laat elke natie, elke creatie
buigen voor de eeuwige God.


Elke tong in hemel, op aard
zal uw macht belijden
Elke knie buigt neer voor uw troon,
aanbiddend.
U wordt hoog verheven o God
en oneindig is uw heerschappij.
O eeuwige God.

 

De aarde wordt vol van uw Koninkrijk
Zing nu voor de eeuwige God
Geen andere macht is aan U gelijk
Zing nu voor de eeuwige God.


Dit lied is een aanbiddingslied. In dit lied staat de aanbidding van God centraal. Eer zij onze eeuwige God voor de zegen, aanbidding, kracht en overwinning. Onze God is de eeuwige God en daar moeten we voor buigen. Laat iedereen weten dat onze God de eeuwige God is.


Als de aarde bol wordt van Gods Koninkrijk, dan zal elke tong Zijn Naam belijden en elke knie zal buigen, en zal ieder erkennen dat God een eeuwige God is. Nu is dat vrijwillig, maar uiteindelijk als Jezus terugkomt, zal echt iedere knie buigen, ook degenen die het nu niet willen. Daar mogen wij van zingen. Van die eeuwige God. Wij mogen Hem aanbidden en prijzen omdat geen enkele andere macht aan Hem gelijk is. 


En God aanbidden kan op verschillende manieren. Het kan door te zingen, maar ook door Jezus liefde te geven aan anderen, of door creatief met God bezig te zijn. Vul voor jezelf maar in wat aanbidding voor jou is. 

 

Om de aarde vol te krijgen van Zijn Koninkrijk is het belangrijk dat je ook het Konikrijk van God gaat uitdelen en vertellen. En omdat gedwongen buigen bij de komst van Jezus verschrikkelijk zal zijn, delen we nu het Evangelie al uit, zodat er nu keuzes gemaakt worden om vrijwillig te buigen voor Jezus. Ga het daarom uitdelen en vertellen. Het hoeft niet groot, het kan ook klein en andersom. Vraag maar aan God op welke manier jij aan de slag mag in het Koninkrijk zodat de aarde vol zal worden van Zijn Koninkrijk. Als elke natie en elke creatie moet buigen voor de eeuwige God dan betekend dat dat jij ook een stukje taak hebt hierin. Laat het maar weten dat wij een eeuwige God hebben die regeert en dat er geen enkele andere macht groter is dan onze God. 
Onze God geeft zegen, aanbidding, kracht en overwinning. En dat zul je gaan zien! 

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom