Opwekking 47 - Omdat Hij leeft, ben ik niet bang voor morgen

 

Omdat Hij leeft,
ben ik niet bang voor morgen.
Omdat Hij leeft,
mijn angst is weg.
Omdat ik weet,
Hij heeft de toekomst.
En het leven is
het leven waard
omdat Hij leeft.

 

Because He lives,
I can face tomorrow.
Because He lives,
my fear is gone.
Because I know,
He holds the future.
And life is worth the living,
just because He lives.


Omdat Jezus leeft hoeven wij niet bang te zijn voor morgen. Door de overwinning van Jezus, door Zijn opstanding leeft Jezus! En omdat Hij leeft en overwonnen heeft, mogen wij weten dat ook alle angst overwonnen is. We hoeven niet meer bang te zijn voor morgen. Hij heeft alles in de hand. Alles wat morgen op ons staat te wachten heeft Hij in Zijn hand, ook onze toekomst, ons leven. Waarom zouden we bang zijn als Jezus alles in de hand heeft, als Jezus de toekomst heeft? 

 

Hoe vaak zijn wij nog bang voor morgen? Hoe vaak zijn wij nog bang voor de toekomst? Hoe vaak maken wij ons er druk om? We mogen op God vertrouwen. Hij heeft alles al bepaald. Dat wil nog niet zeggen dat we ons nergens druk om moeten maken. We blijven wel zelf onze verantwoordelijkheid houden. Maar als de duivel komt met zijn angst, mogen wij weten dat Jezus overwonnen heeft en mogen we daarop vertrouwen!

 

Het leven dat we hebben is het leven waard omdat Hij leeft! Omdat Jezus leeft, is het leven ons waard geworden. Omdat Jezus leeft is er hoop gekomen voor ons. Doordat Jezus ons leven geeft, is het leven het leven waard! 

 

En omdat Jezus leeft, leef jij ook! Is het leven jou waard geworden!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom