Opwekking 46 - Vader, ik aanbid U

 

Vader, ik aanbid U.
'k Leg mijn leven voor U.
Halleluja.


Ik leg mijn leven voor u.. Dat is nogal wat. Heel je leven voor God neer leggen. Dat betekent dat je niet een klein deel geeft aan God, maar echt alles. Je leven. 


Het is ook een stuk aanbidding dat je geeft. Je aanbidt God met alles wat je hebt. Je geeft alles aan God in deze aanbidding. Meer dan je leven kun je God niet geven. 


Als je je leven voor God neerlegt, zeg je daarmee dat je God wilt aanbidden met alles wat je hebt, met alles wat in je is, en met alles wat mogelijk is. Niet een tiende deel, of een stukje dat je apart hebt gezet voor God. Maar echt alles. Het is een offer dat je geeft aan God. Hoe vaak heb jij al een offer gegeven aan God? Heb je ook al een keer je leven voor Hem neergelegd zodat God met jouw leven aan de gang kan en met jou aan het werk kan? 

 

Je aanbidt niet alleen de Vader hiermee, maar ook de Heilige Geest. Als je je leven voor de Heilige Geest neerlegt dan zeg je daarmee dat ook de Heilige Geest met je leven aan de slag mag. Dat de Heilige Geest je door mag gaan waaien met Zijn liefde, Zijn kracht, en dat je open staat voor de gaven die Hij je geven wilt. 

 

De Heilige Geest wil jou zo graag doorwaaien met Zijn kracht zodat je aan de slag gaat in het Konikrijk. Als je je leven voor de Heilige Geest neerlegt, dan laat je zien dat Hij echt aan het werk mag met je, in je, en door je heen. 

 

Heb jij je leven aan voor God neergelegd? 

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom