Opwekking 427 - Maak mij rein voor U

 

Maak mij rein voor u
als gelouterd goud en zuiver zilver
laat mij zijn voor u
als gelouterd goud, puur goud


 

Dwars door het vuur
maakt u mij rein en puur
ik strek mij uit Jezus
naar meer van u Geest en u heiligheid
ja ik besluit Jezus 
een dienst knecht te zijn van u mijn meester
steeds tot u wil bereid

 

Maak mij rein voor u
was mijn levend schoon vergeef mij zonden 
laat mij zijn voor u
zuiver als uw zoon. Heilig mij

 

Dwars door het vuur
maakt u mij rein en puur
ik strek mij uit Jezus
naar meer van u geest en u heiligheid 
ja ik besluit Jezus
een dienstknecht te zijn van u mijn meester steeds tot u wil bereid

 

Hoe rein wil jij zijn voor God? Wil je rein zijn als gelouterd, als puur goud? Of als zuiver zilver? Als je dat bent betekent dat dat je zo rein bent dat je bent als zilver dat volledig zuiver is. Waar geen krasje op zit en geen vuiltje in zit. Je bent als glimmend en puur goud en zilver.  Dit is hoe je bedoeld bent.
 
Dwars door het vuur zal God je rein en puur maken. Het vuur waar je door heen gaat zal al het vuile op het goud en zilver wegbranden zodat er zuiver zilver en gelouterd goud ontstaat. Als je door het vuur wilt gaan, dan moet je je wel uitstrekken naar Jezus, want door Jezus kun je rein worden. Je moet je uitstrekken naar meer van de Heilige Geest. De Heilige Geest zal jou dingen bekend maken, Hij zal jou leiden door het vuur heen.
Als jij een dienstknecht wilt Zijn van de Allerhoogste, dan moet je bereid zijn om tot Gods wil bereid te zijn. Je moet dan bereid Zijn om door het vuur te gaan en je te laten leiden door de Heilige Geest. Zelfs als dat vuur is van beproeving en moeiten. Juist dat zal God gebruiken om je te zuiveren en je helemaal te richten op Hem.
Je zult puur worden, als louter goud en zuiver zilver.
 
Wil je rein gemaakt worden voor God? Als je dat wilt dan moet je je schoon laten wassen door het bloed van Jezus. Dan zullen je zonden je vergeven worden. Leef zoals Jezus leeft, en laat je zuiver blijven als Gods Zoon. Laat je daarin heiligen. Door het vuur zul je steeds weer zuiver worden. 

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom