Opwekking 426 - Ja, ik geloof in Jezus

 

Ja, ik geloof in Jezus.
Ik geloof in Hem als Zoon van God.
Ik geloof dat Hij gestorven is.
Ik geloof dat Hij is opgestaan.
Hij is hier in ons midden,
Zijn armen uitgespreid.
Hij geneest als wij bidden,
Hij vergeeft en bevrijdt.

 

 
Ja, ik geloof in U, Heer.
Ik geloof in U als Zoon van God.
Ik geloof dat U gestorven bent.
Ik geloof dat U bent opgestaan.
U bent hier in ons midden,
Uw armen uitgespreid.
U geneest als wij bidden,
U vergeeft en bevrijdt.
 
I believe in Jesus.
I believe He is the Son of God.
I believe He died and rose again.
I believe He paid for us all.
I believe He's here now,
standing in our midst.
Here with the power to heal now
and the grace to forgive.
 
I believe in You, Lord.
I believe You are the Son of God.
I believe You died and rose again.
I believe You paid for us all.
I believe You're here now,
standing in our midst.
Here with the power to heal now
and the grace to forgive.

 
Dit lied is een geloof wat je uitspreekt, wat je zingt. Je proclameert door dit te zingen dit als een waarheid over je leven. Je zegt dat Jezus de Zoon van God is, dat Hij gestorven is en dat Hij ook weer opgestaan is. Dit is wat wij geloven, dit is wat het geloof zo krachtig maakt.
Doordat jij gelooft in God, doordat jij gelooft dat Jezus de Zoon van God is, is Hij in je midden. Hij staat met open armen te wachten. En omdat wij geloof hebben in God, in Jezus, in de Heilige Geest, is het mogelijk geworden dat wij voor zieken mogen bidden en dat God hen geneest. Door het geloof in God is er bevrijding en vergeving mogelijk.
 
In het Engels staat er dat God betaald heeft voor iedereen, dat Gods grote cadeau voor iedereen er is. En om dat grote cadeau dat God gegeven heeft zit een prachtige strik. De strik dat door jouw geloof  God nu hier is, en dat Hij in het midden van ons is. Dat God hier is met Zijn kracht van genezing, en de genade van vergeving. God is altijd in je midden met Zijn genezing, God is er altijd met Zijn genade van vergeving. Het is altijd in je midden doordat je gelooft. Pak je dat ook aan? Het is het mooiste cadeau en de mooiste strik die je erbij krijgt om het cadeau heen. Pak het cadeau maar uit, en dan zul je zien dat gebeurd wat er in dit lied staat.
 
En als jij doet wat God van je vraagt zoals in dit lied staat, dan zal jouw geloof alleen maar gaan groeien. Want dan wordt de kracht van God zichtbaar.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom