Opwekking 425 - Er is geen grens aan de liefde van Jezus

 

Er is geen grens
aan de liefde van Jezus.
Zijn gunstbewijzen houden nooit op.
Zij zijn nieuw elke morgen,
nieuw elke morgen.
Groot is uw trouw, o Heer, mijn God.
Groot is uw trouw, o Heer.

 
De liefde van Jezus is oneindig. Er zijn geen grenzen bij Jezus' liefde. Jezus' liefde is groter dan je kunt bedenken, groter dan je je kunt voorstellen, en groter dan iemand ook maar kan wensen. De liefde van Jezus is overweldigend. Het is echte liefde dat Hij aan het kruis heeft laten zien. Aan het kruis heeft Hij Zijn liefde bewezen. Jezus heeft ongeveer 30 jaar op aarde rondgelopen, wonderen verricht, en mensen verteld over wie Hij is. Na het lijden dat op aarde is geweest, had Hij het er voor over om aan het kruis te gaan omdat Hij zo ontzettend veel van ons hield. Omdat Zijn liefde zo groot was, stierf Hij voor ons. Hij nam de zonden op zich en volbracht het werk dat wij verdiend hadden. Hij stierf voor ons. Is dat geen grote liefde?
 
En zo nieuw als elke morgen is, zo nieuw zijn ook zijn gunstbewijzen aan jou. Zo vaak als dat de ochtend er weer is, elke dag, zo veel en vaak zijn ook Zijn gunstbewijzen die Hij geeft. Misschien zie je niet altijd Zijn gunstbewijzen van God aan jou. Maar kijk dan naar de kleine dingen. Ook alle kleine dingen dat Hij geeft zijn gunstbewijzen van God.
Zijn trouw zal ook nooit ophouden. Net zoals Zijn liefde grenzeloos is voor jou, en Zijn gunstbewijzen niet ophouden, zo groot is ook Zijn trouw aan ons. God zal niet stoppen met trouw zijn.
 
Denk vandaag eens na welke gunstbewijzen God aan jou hebt gegeven, en hoe groot Zijn trouw voor jou is.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom