Opwekking 424 - Ik wil zingen voor de Koning

 

Ik wil zingen voor de Koning.
Hef met mij samen een loflied aan.
Zing van zijn goedheid en zijn genade.
Hef met mij samen een loflied aan.
 
Maak de Heer nu groot met mij.
Heilig is zijn naam.
Altijd zal Hij Koning zijn.
Hef met mij een loflied aan!

 
Samen met anderen mag je een loflied zingen voor de Koning. Samen met anderen mag je zingen van Zijn goedheid en genade. De goedheid en genade van God is niet voor jou alleen, maar ook voor anderen mensen. Om de eenheid in God te vormen, moet je samen zingen. Samen zingen is krachtig. Er is één God, één Geest, en daarvan mag je samen zingen. Samen zingen voor dezelfde God. Samen zingen brengt onderlinge verbondenheid, en in die verbondenheid zing je, en stijgt Gods goedheid en genade boven elke situatie uit. 
Het samen zingen kan bestaan uiteen loflied voor God. Een loflied voor Zijn goedheid en Zijn genade. Mooi is het als je samen in God gelooft, en samen ziet hoe groot Gods goedheid en genade is. En dat je daar samen van mag zingen.
 
In je loflied voor God maak je God ook groot. Maak God maar groot voor wie Hij is en wat Hij nog gaat doen, maak Hem maar groot voor Zijn heilige Naam. Zijn Naam is Heilig omdat er geen ander is zoals God, Zijn Naam is Heilig omdat God zonder zonden is.
Je maakt Hem groot omdat Hij altijd Koning zal Zijn. Er zal geen moment komen dat God geen Koning meer zal zijn. Hij zal altijd blijven heersen.  Waarvoor maak jij God groot?
 
Zing vandaag eens samen met anderen voor God, en kijk eens wat voor effect dat dat geeft.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom