Opwekking 12 - All over the world the Spirit is moving

 

All over the world

the Spirit is moving.

All over the world

as the prophet said it would be.

All over the world

there's a mighty revelation

of the glory of the Lord,

as the waters cover the sea.


 

Deep down in my heart

the Spirit is moving.

Deep down in my heart

as the prophet said it would be.

Deep down in my heart

there's a mighty revelation

of the glory of the Lord,

as the waters cover the sea.

 

Gods Geest is aan 't werk

over d'einden der wereld.

Gods Geest is aan 't werk,

zoals voorzegd werd door de profeet.

Gods Geest is aan 't werk.

Er is een machtige revolutie

tot zijn eer en heerlijkheid,

als de waat'ren omhullen de zee.

 

Hoe ervaar jij dat Gods Geest aan het werk is? Over heel de wereld is Gods Geest aan het werk. Joël had het eeuwen daarvoor al voorzegt in Joël 2:28 “Daarna zal het geschieden dat ik Mijn Geest zal uitstorten op alle vlees: uw zonen en dochters zullen profeteren, uw ouderen zullen dromen dromen, uw jongemannen zullen visioenen zien.”

Dat is bijzonder. Dat het al zo lang geleden voorspeld is, en dat dit ook uit mag komen!

Hoe is dat in jouw hart en leven? Wat ervaar je van deze profetie?

 

Gods Geest zal worden uitgestort op alle mensen zoals hier staat. Overal. In Nederland, in Afrika, in Amerika, in Cambodja, en noem alles maar op. En dat kan op allerlei manieren. Je kunt een droom krijgen, je kunt een visioen krijgen, of een profetie. Maar ook de gaven van de Geest mogen functioneren. Als jij aan God vraagt of Hij met Zijn Heilige Geest wil komen, dan gaan er dingen gebeuren. God kan je een woord geven voor iemand, Hij kan een persoon op je hart leggen om voor genezing te bidden, Hij kan je een profetie voor een ander geven. Dit zijn allemaal dingen die de Geest van God je ingeeft. Toets het wel, maar als Gods Geest je iets ingeeft, dan weet je vaak al dat het van God komt.

 

En als jij Gods Geest alle ruimte geeft dan zal er een machtige revolutie komen. Dan zal Zijn Glorie en heerlijkheid zichtbaar worden. Het kan niet anders dat Gods Heerlijkheid en Glorie zichtbaar wordt. Gods geest is immers aan het werk. En dan gaan er wonderen gebeuren. Gods Geest is zo ontzettend machtig!

 

Denk eens na vandaag hoe jij Gods Geest ervaart. Waarin mag jij nog meer gaan groeien. Of waarin wil jij nog meer gaan groeien? Spreek dat maar uit naar God. Spreek je verlangen maar uit. Dan geef je Hem nog meer de ruimte om jouw verlangen te gaan vervullen.

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom