Opwekking 10 - Laat mijn leven zijn, vol van zonneschijn

 

Laat mijn leven zijn, vol van zonneschijn
Altijd stralend, juichend, zingend tot Uw eer

 

Laat mijn leven zijn, vol van zonneschijn
Altijd stralend, juichend, zingend tot Uw eer

 

 

Als Jezus in je woont, ebt ied're wanklank weg
Hij geeft je vreugd' en harmonie in plaats van pech

 

Laat mijn leven zijn, vol van zonneschijn,
Altijd stralend, juichend, zingend tot Uw eer.

 

Laat mijn leven zijn, vol van zonneschijn
Altijd stralend, juichend, zingend tot Uw eer

 
Jouw leven mag vol zijn van zonneschijn! Is jouw leven zo? Ik weet niet hoe jij de zon ziet. Maar vaak wordt de zon gezien als iets positiefs. De zon is warm, het geeft veel licht en hij straalt. Zo mag jouw leven ook zijn. Je mag als zon stralend, juichend zingen voor Zijn eer! Omdat je van God bent mag je zijn zoals de zon. Je mag schijnen als kind van God. Dat betekent dat jij, net als de zon, stralen hebt en dat die stralen van God zijn. De stralen die je hebt, mogen schitteren voor God. Als je God volgt en naar Hem luistert dan zullen de stralen steeds meer gaan schitteren. Je bent met de bedoeling gemaakt om te schitteren voor Hem. En die schittering mag je overbrengen naar de mensen om je heen. Of dat de mensen om je heen van die prachtige zonnestralen en zonneschijn houden, dat is hun keuze. Maar als jij God volgt dan zul je zelfs je zonneschijn laten zien!

 

En met die prachtige zonnestralen mag je voor God al stralend en schitterend zingen tot Zijn eer!
Maar weet ook dat er wolken kunnen komen die voor jouw zonneschijn komen staan en je stralen proberen minder te laten schitteren. Maar gelukkig wint het licht het van het donker en blijft de zonneschijn altijd schijnen. En als Jezus in je woont, dan gaat iedere wanklank weg omdat je weet dat jij altijd mag blijven stralen en dat de wolken weg zullen gaan. God geeft jouw vreugde in plaats van verdriet, hoop in plaats van wanhoop. Als er wolken zijn, geeft God jou nog meer zonnestralen om te schitteren, en jouw zonnestralen zullen zichtbaar blijven. Jouw zonneschijn zal altijd zichtbaar blijven!
 
Ik hoop dat jouw leven er als een zon uit zal zien en dat je mag weten dat als er wolken komen of zijn, dat jouw zon, door God gevoed, sterker is dan de wolken!

Elke dag 5 minuten met God

In de stilte - Heersen over Gods Meesterwerk

 

"En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde, en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen." (Genesis 1:24)

Hoe was gisteren je moment van stilte met God. Het moment van stille verwondering dat God besloot om jou te maken. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die dan zeggen: “Maar er is niets meer van dat plan van God overgebleven en zo blij zal God niet met mij zijn, ik doe niet zoveel goed.” Ergens denk ik dat ik die gedachte begrijp, maar toch is God, na de zondeval doorgegaan met het maken van mensen.
Lees meer...

Aanmelden 'Elke dag 5 minuten met God'

Meld je aan voor het dagelijkse mailabonnement 'Elke dag 5 minuten met God'. 
Aanmelden mailabonnement

Bijbelgedeelte

Onderstaand Bijbelgedeelte behoort bij de 'Elke dag 5 minuten met God' van vandaag.

  

Genesis 1:25-2:3

 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo.
 25 En God maakte de wilde dieren van de aarde naar hun soort, het vee naar hun soort, en alle kruipende dieren van de aardbodem naar hun soort. En God zag dat het goed was.
 26 En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen!
 27 En God schiep de mens  naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem;  mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. Lees meer...

Tweets Theo de Koning @TJD_de_Koning

Aanbevolen

Youtube-kanaal

www.eindeloosgelukkig.nl

Eindeloos gelukkig - Copyright © 2015. All Rights Reserved.

IBAN rekeningnummer: NL81 RABO 0301 9254 53 t.n.v. T.J.D. de Koning inzake 'Eindeloos gelukkig' te Nieuw-Lekkerland

Eindeloos gelukkig is financiëel geheel afhankelijk van giften. Elke gift is daarom van harte welkom